Welke soorten barbecues zijn er

Helaas zijn we eigenlijk net te laat om te barbecuen, maar wie zegt dat je in de winter niet kan barbecuen? Natuurlijk niet in de regen, maar als de lucht blauw is en met een dekentje erbij, dan zou het nog een eens een hele gezellige avond maaltijd worden.

Houtskool barbecue
Dit is een van de populairste manieren om te barbecueën. Een vuurtje stoken en dan je vlees erop leggen. Natuurlijk heeft het vuur opmaken wel even zijn tijd nodig. Maar de manier waarop je vlees klaar is gemaakt met de echte houtskool smaak erin, dat wilt niemand missen.Ook heb je verschillende plekken op de barbecue waar je het vlees oplegt, je hebt namelijk plekken waar het wat warmer is en wat koeler. Zo leg je het vlees wat al gaar is op de plek waar het wat kouder is, zodat het nog steeds warm blijft!

Gas barbecue
Gas barbecuen is eigenlijk een hele snelle manier van barbecueen. Je kunt een gas barbecue namelijk meteen gebruiken! De prijs is meestal wat meer omdat je ook een gasfles moet gebruiken, want zonder gas kan een gas barbecue niet aan! Zorg dat er voldoende gas in de fles zit zodat hij niet halverwege stopt. Wat zo handig is aan een gasbarbecue is dat hij snel schoon te maken is en als je iets meer houtskool smaak eraan wilt krijgen zijn daar natuurlijk ook manieren voor.

Elektrische barbecue
Dit is een van de makkelijkste manieren om te barbecueën. Je kunt hem namelijk zowel binnen als buiten gebruiken! De temperatuur is ook heel makkelijk om te verstellen. Eigenlijk is dit niet echt barbecueën want hierbij kun je geen houtskool smaak bijvoegen. Maar dit is wel een van de simpelste manieren om te barbecueën het is snel warm dus je kunt hem ook gelijk gebruiken! Belangrijk bij deze barbecues is dat je wel een stopcontact nodig hebt! Maar dit is wel een van de veiligste barbecues!!!!