Rosbief met rucola en parmezaanse kaas

Rosbief met rucola en parmezaanse kaas is een heerlijk gezond en fris recept dat je simpel kunt bereiden met dit recept, en het is nog lekker ook.

INGREDI√čNTEN

750 Gram Rosbief
20 Gram Rucola
20 Gram Parmigiano Reggiano
2 Wraps
2 Eetlepels Pijnboompitten
1 Koffielepel Kappertjes
2 Eetlepels Olijfolie met Basilicum
naar smaak Zwarte peper
naar smaak Zout
Rosbief met rucola en parmezaan

NOTITIES

Zorg ervoor dat het vlees op kamertemperatuur is, verhit nu de boter in een braadpan tot het schuim is weggetrokken. Bak het vlees op hoog vuur rondom bruin en keer het regelmatig zonder dat je erin prikt.

Bestrooi het vlees met wat zout en peper naar eigen smaak. Zet het vuur nu laag en laat de rosbief met het deksel schuin op de pan 20 tot 30 minuten braden, afhankelijk van de gewenste graad van gaarheid. Een groot stuk 30 tot 40 minuten. Bij aankoop van uw vlees zal de medewerkster u een braadadvies meegeven aangepast aan de omvang van het stuk en het gewenste resultaat. Neem het vlees uit de pan en wikkel het in een dubbel vel aluminiumfolie. Laat het vlees op een warme plaats 10 minuten rusten alvorens het aan te snijden. Eenmaal afgekoeld en voldoende gerust, kun je de rosbief in stukken snijden.

Rooster nu de pijnboompitten goudbruin in geschikt pan met antiaanbaklaag, je hoeft geen boter te gebruiken. Pak de wraps erbij en leg op elke wrap twee plakjes gebraden rosbief. Strooi over de gebraden rosbief wat pijnboompitten, ook kun je de kappertjes en de rucola er over heen verdelen. De hoeveelheid bepaal je zelf.

Dit eenmaal gedaan kun je het geheel bestrooien met parmezaan. Dan als laatste sprenkel je er wat olijfolie over heen en voeg zout en zwarte peper naar eigen smaak toe. Rol de wraps nu dicht en snij ze in stukjes van ongeveer 2 cm dik, steek er een prikker door heen en je bent klaar om eten. Geniet van deze heerlijke rosbief met rucola en parmezaan.