Laat de heerlijkste boodschappen thuisbezorgen

Misschien herken je het wel: Je ziet ergens een overheerlijk recept en je wilt het zo snel mogelijk zelf bereiden. Soms is het dan een heel gedoe om alle boodschappen en ingrediënten bij elkaar te verzamelen. Je kunt de bleekselderij in de supermarkt weer net niet vinden, of de walnoten zijn op.

In deze blog willen we je daarom tips geven hoe je heel eenvoudig & snel alle benodigde boodschappen voor de lekkerste recepten super eenvoudig online kunt bestellen. Er zijn tegenwoordig steeds meer supermarkten waar je direct online kunt bestellen. Een van de meest bekende supermarkten is waarschijnlijk wel Albert Heijn. Maar ook bij PLUS, Coop en Jumbo kan je vandaag de dag al enorm veel boodschappen online bestellen en laten bezorgen.

Online recepten van AH bestellen
Wat supermarkten al jarenlang doen is het delen van lekkere recepten. Op AH.nl vind je duizenden heerlijke recepten. Hier kan je geweldig goed inspiratie op doen voor een lekker soepje, een echte pasta of een verrukkelijk dessert. Heb je een lekker recept gevonden? Dan kan je met 1 druk op de knop de boodschappen die hier voor nodig zijn op je lijstje zetten en direct online bestellen.

Op AH.nl vind je inmiddels al ruim 28.000 verschillende producten. Je hebt de benodigde producten voor dat ene heerlijke recept in een handomdraai bij elkaar gevonden. Vervolgens kies je een dag + tijdstip dat je de boodschappen wilt laten bezorgen. De bezorgdienst van de supermarkt komt vervolgens op het afgesproken moment alle boodschappen aan huis bezorgen. Jij hebt dan alle boodschappen in huis voor 1 of meerdere overheerlijke recepten.

Of laat een maaltijdbox bezorgen
Wil je wekelijks de lekkerste en meest gevarieerde recepten koken? Maar heb je geen zin of tijd om zelf recepten te zoeken en daarvoor de boodschappen in huis te halen? Dan is een maaltijdbox wellicht iets voor jou! Een maaltijdbox is een box vol met alle benodigde boodschappen voor 3 of meer heerlijke gerechten. Denk aan speciale recepten als aubergine coponata, gebakken kabeljauw of in honing gebakken veta.

Bij aanbieders als Marley Spoon en Hellofresh kan je wekelijks zelf kiezen uit zo’n 10 verschillende recepten. Je beslist zelf wanneer je wel en wanneer je geen box thuis ontvangt. Een maaltijdbox is in die zin een ideale manier om op een zeer flexibele manier alle benodigde boodschappen voor de meest inspirerende gerechten te laten bezorgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *